TROCAL88+trocal88Naš novi premium prozorski sistem Trocal 88+ ispunjava zahteve estetski i kvalitetom orijentisanih investitora koji žele elegantan dizajn prozora i očekuju funkcionalne osobine koje će omogućiti najviši mogući nivo udobnosti življenja. PVC stolarija izrađena od nemačkih profila Trocal 88+ sa 6 komora sasvim slobodno možemo reći spada u sam vrh po pitanju standarda za zastakljivanje svih vrsta objekata. Dosledna šestokomorna tehnologija, ne samo kod profila krila i štoka, nego na svim funkcionalnim nivoima. Komore su dimenzionisane za optimalnu toplotnu izolaciju.

Proizvođač ovih profila je International Profile Group, a koja u procesu proizvodnje ovih PVC profila ne koristi olovo, već koristi sirovine sa hemijskim stabilizatorima na bazi kalcijum-cinka. PVC profili Trocal 88+ su izrađeni po Greenline tehnologiji, pa stim ova najnovija generacija profila ispunjava sve kriterijume sadašnje gradnje kao i sve zadate ekološke zahteve. Ovaj inovativni sistem pri tome obezbeđuje arhitektama atraktivane dizajnerske mogućnosti za kreativne objekte.

Poboljšane Uw vrednosti, manje kondenzacije i veće površinske temperature za veću udobnost. Vitke vidne linije prozora za puno dnevnog svetla.

PVC stolarija od ove vrste profila je kovana sa savremenim Nemačkim Winkhaus - Active Pilot okovom. U standarnom paketu PVC prozori su zastakljeni sa troslojnim niskoemisionim staklom punjenim argonom u termopaketu 4+14+4+14+4 sa izolacionim faktorom Ug=0,6w/m2K - clima guard premium renomiranog proizvođača Guardian. Tri nivoa dihtovanja sa termičkim srednjim dihtungom i inovativnim dihtungom u falcu krila, osiguravaju dobru hidroizolaciju kod pljuskova, optimalnu zaštitu na udar vetra i superiornu zvučnu izolaciju.

PVC stolarija se standardno isporučuje u beloj boji a na zahtev kupca ista se može poručiti u boji drveta - više boja, a takođe se ista može isporučiti sa spoljnom aluminijumstom oblogom.


Sobna vrata
Sobna vrata
Sobna vrata
Sobna vrata
Sobna vrata

ALUMIL S60
S60 je kompletan sistem za sve tipove otvaranja, sa veoma visokim stepenom energetske efikasnosti. Sistem poseduje vrlo visoku toplotnu izolaciju ...

ALUBOND
Alubond je širom sveta poznat brend aluminijumskih kompozitnih panela koji je proizveden sa glavnom idejom da bude građevinski materijal novog doba ...

GARAŽNA VRATA
Poseban deo širokog asortimana proizvoda firme "Alumile" su industrijska garažna vrata. Izrađuju se od najkvalitetnijih aluminijumskih profila i panela ...

KONTAKT

"ALUMILE" D.O.O.
35223 VELIKI POPOVIĆ - SRBIJA
Ogranak: Čočetova 1, 35000 Jagodina
035/621-744 (proizvodnja)
035/621-432 (kućni)
063/624-655 (mobilni)
063/70-523-70 (mobilni)
e-mail: alumilevp@gmail.com